Virtuele maagband

Het lukt je maar niet om af te vallen. Je hebt al van alles geprobeerd maar er komen alleen maar meer kilo’s bij. Als je weer ergens aan begint gaat het even goed, je valt lekker af en daarna vliegen de kilo’s er weer aan. Hoe komt het toch dat het niet lukt!

Dit is waar de virtuele maagband je kan helpen. Geen enge, risicovolle gastric bypass operatie maar een virtuele band om je maag zodat je minder kan eten. Geheel zonder (operatie) risico. Ook hoef je niet de rest van je leven pillen (vitamines, mineralen) bij te slikken.

Klink op onderstaande knop voor een gratis informatiegesprek.

Hoe werkt het?

Onder hypnose wordt er een band om je maag geplaatst. Hierdoor kan je minder grote porties eten. Ook worden er tijdens de hypnose suggesties aan je onderbewustzijn gegeven die je zullen ondersteunen om je doelen te behalen. Het is net als een operatie geen tovermiddel, je zult ook zelf aan de bak moeten. Maar met ondersteuning van de hypnose (dus van je onderbewustzijn) is dat een stuk makkelijker. Wil je weten wat hypnose is en kan doen kijk dan eerst even op de homepagina,

Werkt dit bij iedereen?

Een maagband is bedoeld voor mensen die per maaltijd of tussendoortje teveel in één keer eten. Want door de maagband voelt de inhoud van je maag nog maar zo klein als een stressballetje en kan je dus minder grote porties eten. Kom je nou juist aan omdat je de hele dag door heel veel kleine porties eet dan is een gewichtsreductie hypnose meer voor jou. Ook als je een BMI onder de 30 hebt dan kan je ook beter kiezen voor een gewichtsreductie hypnose. Daarom is een voorgesprek heel belangrijk. ‘Niet alleen kijken we dan naar jou BMI maar door mijn ervaring als leefstijlcoach maken we (bij alle afvalhypnose sessies) ook een plan. Het mooie van deze combinatie is dat een deel van dit plan gewoon meegenomen kan worden in de hypnose waardoor je ondersteund wordt bij het uitvoeren ervan en daardoor je doelen makkelijker bereikt.

Wanneer werkt het niet

Je moet intrinsiek gemotiveerd zijn. Onder hypnose gebeurt namelijk niets dat jij niet wilt. Doe je het alleen omdat anderen het zeggen of vinden, of zoek je een makkelijke manier om van je overgewicht af te komen, dan zal de virtuele maagbandhypnose of gewichtsreductie hypnose niet de methode voor jou zijn.

Wat kan ik verwachten?

Het virtuele maagbandtraject bestaat uit vier hypnose sessies. In de eerste sessie doen we een intake en verkennen we je problemen en je doelen. In de hypnose zullen we dan de voorbereidingen treffen voor de tweede sessie waarbij de maagband daadwerkelijk geplaatst wordt. De derde sessie staat in het teken van het bijstellen van de maagband en in de vierde sessie sluiten we het traject af met een laatste hypnose sessie. Na de laatste sessie krijg je een speciale audio-opname mee die je verder kan ondersteunen.

Meer weten, vul het contact formulier in of stuur me een mailtje, appje of sms, voor het inplannen van een gratis telefonisch (of via zoom of teams) kennismakingsgesprek van ong. 20 minuten.

Mail: renate@coachingmethypnose.nl

Telefoon: 0650274775

Geverifieerd door MonsterInsights