Privacy verklaring

Bedankt voor je interesse in mijn gratis product! Je privacy is voor mij erg belangrijk, en ik wil je graag laten weten hoe ik omga met je gegevens. Door je aan te melden, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Gebruik van je gegevens

Ik verzamel en bewaar je e-mailadres en eventueel je naam uitsluitend om je het gratis product toe te sturen en je maandelijks mijn nieuwsbrief te sturen. In deze nieuwsbrief deel ik waardevolle tips en informatie die je kunnen helpen om een gezonde, energieke leefstijl te bereiken.

2. Geen ongewenste communicatie

Je ontvangt van mij uitsluitend communicatie gerelateerd aan de nieuwsbrief of andere relevante informatie die aansluit bij je interesses in een evenwichtige leefstijl. Ik verkoop of deel jouw gegevens nooit met derden.

3. Afmelden

Wil je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Geen probleem! In elke e-mail vind je onderaan een afmeldlink waarmee je je gemakkelijk kunt uitschrijven.

4. Beveiliging van je gegevens

Ik doe er alles aan om je gegevens goed te beveiligen. Dit betekent dat ze veilig worden opgeslagen en dat alleen ik toegang heb tot deze informatie.

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring of hoe ik met je gegevens omga, neem dan gerust contact op via info@coachingmethypnose.nl

Hartelijke groet,

Renate

Hypnotherapeut & Leefstijlcoach

Geverifieerd door MonsterInsights