Praktijk voor onbewuste oplossingen
Praktijk voor onbewuste oplossingen

Gegarandeerd een niet roker!

Stoppen met roken

Binnen 2 uur van het roken af!

Welke roker denkt niet regelmatig aan stoppen met roken. Het bespaart veel geld (gemiddeld ongeveer 2300,- per jaar), is beter voor je gezondheid, je krijgt een betere conditie enz Maar waarom lukt het dan niet?

Het probleem zit hem in je onderbewustzijn. Jij maakt bewust de beslissing om te stoppen met roken. Dit lukt soms ook, voor een korte periode, maar dan opeens heb je weer een pakje sigaretten gekocht. Dit komt omdat je in je onderbewuste nog een roker bent. Je onderbewustzijn blijft je dan ook aansporen om te roken (dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat 1 sigaretje geen kwaad kan). Doordat met hypnose je onderbewuste wordt aangesproken zal deze samen- in plaats van tegenwerken bij de keuze om te stoppen met roken.

Hoe werkt het?

Tijdens de hypnose worden er nieuwe suggesties gegeven aan het onderbewustzijn. Deze suggesties zorgen ervoor dat de associaties die je hebt met roken een andere of geen betekenis meer hebben. Hierdoor voorkom je dat je aankomt als je stopt met roken omdat je gaat snoepen. In de hypnose worden ook suggesties meegegeven voor gezonde alternatieven. Ook de ontspanning die roken vaak geeft wordt meegenomen. Hierdoor ga je vervolgens als niet roker door het leven omdat je onderbewuste dit nu zo voelt.

Geverifieerd door MonsterInsights